In verband met onvoldoende aanmeldingen is besloten om de editie in Leiden te annuleren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in Rotterdam. Met de mensen die zich hebben aangemeld wordt contact opgenomen.

Agenda:

13:00 – Binnenlopen

13:30 – Opening

13:40 – Keynote – Letitia Vriesde

14:30 – Workshopronde 1 (zie hieronder voor de verschillende workshops)

15:30 – Workshopronde 2 (zie hieronder voor de verschillende workshops)

16:30 – Afsluiting – Wedstrijd tegen Rotterdam & Tilburg!

17:00 – Borrel

Er zijn 40 tickets beschikbaar. Het Earlybird tarief van €19,95 (i.p.v. €29,95) geldt tot 1 juni. Verzeker je nu van een plek. De prijs is inclusief:

  1. De keynote van Letitia Vriesde
  2. Deelname aan twee workshops
  3. Koffie/thee bij ontvangst
  4. Drankjes en bitterballen bij de borrel

Inhoud

Keynote – Letitia Vriesde

Als Surinaams atlete heeft Letitia 5 keer op de olympische spelen gelopen! Als specialist op de 800 meter won ze zilver en brons op de WK en ze heeft maar liefst 20 jaar op topniveau haar sport bedreven. Deze schat aan ervaring wil ze heel graag de 23e met jullie delen. Van trainen in het laagseizoen tot voorbereiden op de belangrijkste wedstrijden, zij weet er alles van!

Workshop 1: Trainen onder druk.

Je krijgt in de laatste minuut een penalty, wil jij die nemen? Of is die druk een beetje teveel van het goede? Lea is specialist op het gebied van presteren onder druk en staat te popelen met jullie het veld op te gaan om te kijken wat druk met sporters doet. Ook krijg je in deze workshop de tools om beter onder druk te presteren!

Lea Raemaekers SPORTPSYCHOLOOG VSPN ®

Workshop 2: In de wedstrijd net zo goed als in de training!

Wat zou het leven toch mooi zijn als je in de wedstrijd net zo goed bent als op de training. Tijdens de wedstrijd lukt het vaak minder goed om bezig te blijven met je eigen spel, de tegenstander is in bloedvorm of de scheidsrechter doet iets verkeerd. Dit zijn factoren waar je tijdens de training vaak geen last van hebt. In deze workshop gaan we op een praktische manier kijken hoe je daar het beste op kunt oefenen!

Wessel Beuk MSc. Sport en prestatiepsycholoog